ASTROLOGIE KARMICA PDF

Attachment: descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak. Home RomanaAstrologie KarmicaDescopera elementele care definesc. Karma-Astrologie: das Horoskop als Spiegel vergangener Leben. by Dorothée Koechlin de karmica, 3. Astrologia karmica by Dorothée Koechlin de Bizemont. Astrologia karmica I; Author: Schulman, Martin; Book condition: Used; Binding: Paperback; ISBN L'Astrologie dans l'écriture.

Author: Mashakar Tok
Country: Slovenia
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 27 February 2004
Pages: 234
PDF File Size: 6.33 Mb
ePub File Size: 10.32 Mb
ISBN: 488-2-55086-289-8
Downloads: 77173
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Meran

Se karmicaa catre orice consolare ce este disponibila, persoane care nu au nca stadiul de evolutie pentru a pune sub semnul ntrebarii loialitatea lui, considerndu-l nedemn de ncredere. Iubirea este posibila numai daca entitatea exista si-i poate ncalzi si pe ceilalti cu focul sau interior. Nu accepta riscurile unei legaturi de iubire, ca sa nu-i distruga ritmul de viata obisnuit.

ASTROLOGIE KARMICA

Concentrndu-se att de mult asupra eului sau, nativul nu vede sau nu apreciaza suficient toate calitatile pe care le astrologue. Nodurile Lunare sunt doua puncte virtuale, cu o energie puternica si ele au o deplasare de la est spre vest, deci permanent retrograde, fata de Soare sau Luna, care au doar miscarea directa. Doar cu o aspectare potrivita, aceasta pozitie a Nodului Nord Lunar va stabili substanta a ceea ce va conduce la o a doua nastere. Trebuie sa-si asume responsabilitatea gndirii individuale si consecintele faptelor sale, ceea ce-l va face deseori nepopular.

descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak |

Pna la sfinti ne mannca mncarea si teoriile ipocrite. Poate gasi un scop adevarat de viata doar n continuitate. Se simte mereu nlaturat n a-si realiza propria individualitate. Dorinta de afirmare sau ambitiile vor trebui sa fie reconstruite pe un fond de constiinta superioara fata de rolul pe care l joaca nativul n societate. Este mai mult ca sigur, nsa, ca circumstantele l vor forta sa faca acest servici, chiar daca va fi mpotriva oricarui principiu al sau.

  GOLJAN GENERAL PATHOLOGY NOTES PDF

Atribuie o importanta prea mare propriei persoane karmjca deseori si supraestimeaza capacitatile. Semnul n care se afla Nodul Sud Lunar indica modalitatile prin care sufletul memoreaza activitatile de zicu zi, ordinare. Semnul n care se afla Nodul Nord Lunar indicnd caile prin care nativul va putea sa-si traduca nvatatura printr-un limbaj pe care societatea l poate ntelege si accepta. Trebuie sa ajunga pna acolo nct sa o rupa cu trecutul daca astroogie ca acest lucru l impiedica la ceva.

Totusi nu trebuie sa uite niciodata ca este tipul care trebuie sa arda codurile din spatele sau ca o protectie mpotriva nivelelor somnului constiintei prin care a luptat si a nvins. Nodul Sud guvernat de Semnul Varsatorului indica necesitatea de a dedica visele n slujba umanitatii; cu ct doreste mai multe pentru ceilalti, cu att va avea n final mai multe pentru el.

Trebuie sa actioneze n afara dizarmoniei familiale, pentru a-si capata simtul demnitatii. Aceste caracteristici l nsotesc si n viataactuala, ceea ce impiedica ntr-o mare masura realizarea Karmei sale.

Un talent nu este cu adevarat talent pna cnd nu este dezvoltat, nici o persoana nu este mai mult dect ceea ce crede ca este. Preocupat de aceasta posesivitate, are dificultati n ntelegerea a aceea ce nu-i apartine.

Simt dezvoltat de organizare si metode precise de dobndire a kadmica materiale.

Deseori dorinta de cunoastere, curiozitatea, interesul pentru continuitate, trebuie puse pe planul doi. Nativul kaemica sa fie receptiv, fiind capabil sa aiba succes ntr-un loc n care sa tina seama de sugestiile si asstrologie celorlalti. Aceasta i vine extrem de greu, deoarece experienta sa l-a nvatat pna acum sa cedeze, sa si plece capul.

  JAMES GROSJEAN BEYOND COUNTING PDF

Trebuie sa nteleaga esenta adevarului fara sa se simta constrns n momentul n care comunica verbal cu ceilalti sa reduca dimensiunile adevarului.

Pentru nativ memoria vietilor trecute trebuie constientizata pentru a fi eliminata n mod complet n Casa a VIII-a a Mortii nainte ca sufletul sa poata progresa la un sistem de valori.

Amara si trista este speranta celor care cred ca dupa moarte ne pierdem individualitatea. Sunt Semnele cele mai atasate de materie, dezvoltnd un nalt simt practic si critic. Misiunea vietii actuale si-o poate realiza cel mai bine daca ncepe o activitate independenta si se mentine cu consecventa alaturi de o hotarre luata.

A nvatat de la o vrsta frageda sa i observe pe ceilalti, si a petrecut multe ore n mod constient, punnd n balanta posibilitatile de actiune ale altor oameni.

Cu toate ca deseori va fi obligat sa-si sacrifice bunurile materiale si siguranta, ntotdeauna va reusi sa-si creeze alta noua. Simte mereu nevoia de a pleca si a se elibera. Nativul traieste o nemultumire pentru tot ceea ce creeaza.

S-a nascut cu misiunea ca sa se priveasca pe sine ca o parte dintr-un ntreg, dintr- o comunitate, n care are aceleasi drepturi si datorii ca oricine altcineva. Daca n viata actuala si-a luat rolul de conducator, loialitatea sa si iubirea fata de oameni vor trebui sa ajunga pe primul plan.